Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

Βασανισμοί γυναικών προς τιμήν τού μπεκρή Διονύσου

Το μέγεθος τής διαφθοράς τής πολυθεϊστικής θρησκείας τής αρχαίας Ελλάδος, δεν είχε όρια! Και οι δαιμονικοί ψευτοθεοί τους, συναγωνίζονταν ο ένας τον άλλον σε κακία και σαδισμό. Ο Απόλλωνας έκοβε, ο Διόνυσος έραβε.

Ο Απόλλωνας έδωσε χρησμό στους Δελφούς να βασανίζονται γυναίκες προς τιμήν τού σαδιστή αλκοολικού Διονύσου, και οι πολυθεϊστές πιστοί τους, άλλοι από βλακεία, άλλοι από σαδισμό, έσπευδαν να βασανίζουν με το μαστίγιο Ελληνίδες!

(Μετά βγαίνει η κα Τζανή στην εκπομπή τού Χαρδαβέλα, να πει για την ανωτερότητα τών Δελφών! Ήθελα να ξέρω αν θα καθόταν να τη μαστιγώσουν αν αυτό πρόσταζε ο σκοτεινός Απόλλωνας!)

Ας δούμε τις ιστορικές μαρτυρίες για το σαδισμό αυτόν τής αρχαίας ("πατρώας") θρησκείας:

«Μετά τη Στύμφαλο είναι η Αλέα (χωριό Αλέα πρώην Μπουγιάτι), που και αυτή μετέχει στην αργολική ομοσπονδία […]. Εδώ υπάρχουν τα ιερά της Εφεσίας Αρτέμιδος, της Αλέας Αθηνάς και του Διονύσου, με άγαλμα του θεού. Κάθε χρόνο τελούν προς τιμήν του τα Σκιέρεια, όπου, σύμφωνα με χρησμό του μαντείου των Δελφών, μαστιγώνονται οι γυναίκες, όπως και οι έφηβοι των Σπαρτιατών στη γιορτή της Ορθίας» (Παυσανίας, Ελλάδος Περιήγησις Η 23, 1). (Ιστορικά Νο 249. 19 Αυγούστου 2004 σελ. 13,14).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου